Den bedste bærbar computer i 2022

I disse tider er det næsten umuligt at leve uden bærbar computer. De fleste bruger deres bærbare computer på studiet, til arbejde, streaming, shopping og meget mere. Computeren fylder altså rigtig meget i de fleste menneskers hverdag. Dog er der helt vildt mange forskellige modeller at vælge i mellem. De kommer i alle mulige forskellige former, størrelser og prispunkter. Det er derfor vigtigt at finde en bærbar computer der passer til netop ens eget specifikke behov og budget.

For at hjælpe dig på rette vej og navigere i junglen af bærbare computere har vi derfor samlet nogle sikre vindere som du kan vælge imellem. Vi har nemlig givet vores bedste bud på bærbare computere i forskellige kategorier. Vi har fundet den bedste til prisen, den samlede vinder, den bedste store bærbar computer og den bedste gaming-laptop.

Den bedste til prisen – under 5000 kroner

Lenovo IdeaPad 3 14″

Lenovo IdeaPad 3 14 er en fantastisk laptop til prisen. Denne computer har alt hvad den almindelige forbruger behøver. Med sit full-hd diplay, det komfortable keyboard og det komfortable keyboard, har IdeaPad 3 er dette et fantastisk bud på en computer til mindre end 5000 kroner. Computeren har med sin 14 tommers skærm den perfekte størrelse til at blive bragt med på farten.

Ydeevnen er tilmed fantastisk til prisen. Med AMD Ryzen 3 kører computeren lynhurtigt ved almindelige opgaver. Den er tilmed udstyret med et 256 GB SSD drev, der betyder at den er hurtig til at tænde og loade alverdens programmer. Med sine 8 GB Ram kan denne laptop sagtens holde til at have mange forskellige programmer og applikationer kørende samtidigt uden at det kan bemærkes på ydeevnen. Derudover er designet glimrende. På trods af at være bygget i plastic, fremstår byggekvaliteten solid og den føles bestemt ikke som en billig laptop. Med dimensioner på 32.42 cm x 21.57 cm x 1.99 cm og en vægt på kun 1,41 Kg. er den nem at tage med i tasken. Sammenlignet med andre computere i dette prisleje, er Lenovo IdeaPad 3 14 vores bedste bud på en billig kvalitetscomputer til under 5000 kroner.

Den bedste til prisen – under 5000 kroner

Skriv en kommentar

da_DK