Om os

Om os

Formålet med AEproduct.com er at hjælpe forbrugere med at gøre det rigtige valg og finde det optimale produkt til deres behov. Derfor har vi skabt AEproduct, som er et online forbrugermagasin, hvori forbrugere kan gøre sig klogere på hvilke produkter der findes på markedet. Vi laver dybdegående artikler, tests og sammenligninger der alle har til formal at gøre dig klogere på, hvilke varer der er mest fordelagtige for dig.

Så hvis du er på udkig efter et par nye fodboldstøvler, en græsslåmaskine eller måske en ny laptop, så er du kommet til det rette sted. Du kan anvende AEproduct til at finde det rette produkt for dig samt hvilken forhandler, der sælger varen til den billigste pris.

Derudover bestræber vi os efter at vise dig, hvor du som forbruger kan gøre den bedste handel. Dette gøres ved at sammenligne priser fra forskellige forhandlere og præsentere dig for de bedste tilbud på markedet. I artiklerne vil du finde prissammenligningstabeller, hvori priserne hos anerkendte forhandlere sammenlignes.

Annoncering og samarbejde

Da AEproducts.com er en annoncefinansieret hjemmeside, hvilket betyder at vi annoncerer for annoncepartnere i vores artikler. Dette fungerer ved en affiliate-model, hvor vi betales for den trafik vi videreføre til vores annoncepartneres hjemmesider. Dette gøres så vi har de optimale ressourcer til at skabe brugbart indhold til forbrugere, så de kan foretage oplyste køb online.

Betalte annoncer påvirker ikke vores vurderinger og sammenligninger af produkter. Du vil derfor ikke opleve at vi siger at et produkt er bedre end et andet, fordi at vi har modtaget betaling for det. AEproduct vurderer altså produkterne uden bias.

da_DK